Klachten

Wij streven ernaar om u tijdens uw opname of bezoek aan de polikliniek zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Toch kan het voorkomen dat u over sommige onderdelen van uw behandeling of verblijf niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen. Wij stellen het op prijs als u uw ongenoegen aan ons kenbaar maakt. Dat geeft ons de mogelijkheid samen met u een oplossing te vinden en helpt ons de kwaliteit te verbeteren. Wij adviseren u om eerst te proberen met de direct betrokkenen tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

Hoe kunt u een klacht indienen of in contact komen met de klachtenfunctionaris?

U kunt via deze link uw klacht digitaal indienen. Naast het digitaal indienen van een klacht kunt u ons ook via de mail op de hoogte brengen van uw klacht; klachten@fundashonmariadal.org of via het klachtenformulier wat u kunt krijgen op de afdelingen, poli’s en bij de receptie. Dit formulier kunt u in de brievenbus van de klachtenfunctionaris, bij de hoofdingang deponeren.

De klachtenfunctionaris is bereikbaar op alle dagen, behalve vrijdag.

Op maandag middag van 13:00 – 17:00 op afspraak.

Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8:00 -12:00.

Gedurende de maand mei is het kantoor op dinsdag en vrijdag open van 8:00 - 17:30. De mailbox en brievenbus zijn altijd geopend.

U kunt ook bellen om een afspraak te maken ( 715 8900 ext 1163 )