Klachten

Home > Klachten

Wij streven ernaar om u tijdens uw opname of bezoek aan de polikliniek zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Toch kan het voorkomen dat u over sommige onderdelen van uw behandeling of verblijf niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen. Wij stellen het op prijs als u uw ongenoegen aan ons kenbaar maakt. Dat geeft ons de mogelijkheid samen met u een oplossing te vinden en helpt ons de kwaliteit te verbeteren. Wij adviseren u om eerst te proberen met de direct betrokkenen tot een oplossing te komen. Als dit niet lukt kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

Hoe kunt u een klacht indienen of in contact komen met de klachtenfunctionaris?

U kunt via deze link uw klacht digitaal indienen. Naast het digitaal indienen van een klacht kunt u ons ook via de mail op de hoogte brengen van uw klacht; klachten@fundashonmariadal.org of via het klachtenformulier wat u kunt krijgen op de afdelingen, poli’s en bij de receptie. Dit formulier kunt u in de brievenbus van de klachtenfunctionaris, bij de hoofdingang deponeren. De klachtenregeling van Fundashon Mariadal kunt u nalezen via deze link.

U kunt ook via WhatsApp contact opnemen door de QR-code te scannen.

FM-klachten-whatsapp-bonaire

De klachtenfunctionaris is digitaal bereikbaar op alle dagen.

De klachtenfunctionaris is in het ziekenhuis op:
Maandag 8:00-16.30, dinsdag en woensdag 8:00-12:00 bij voorkeur op afspraak.

Andere dagen alleen mogelijk op afspraak.

De mailbox en brievenbus zijn altijd geopend.

U kunt op bellen om een afspraak te maken via +599 715-8900. U kunt ook via de receptie een boodschap achter laten, wij nemen dan contact met u op.