Kas di Kuido verklaart Covid-19-uitbraak beëindigd

Home > Kas di Kuido verklaart Covid-19-uitbraak beëindigd

Kas di Kuido is verheugd om aan te kondigen dat de recente Covid-19-uitbraak binnen onze faciliteit volledig onder controle is. Alle bewoners zijn hersteld van hun klachten en er zijn geen nieuwe gevallen meer gemeld.

De cohortafdelingen Trinitaria en Tuturutu, die speciaal waren ingesteld om de uitbraak te beheersen, zijn nu opgeheven. De speciale maatregelen die eerder waren ingevoerd, zoals verplichte mond-neusmaskers voor bezoekers, zijn niet langer van kracht. Bezoekers kunnen zich vrij door de faciliteit bewegen en andere bewoners bezoeken, mits zij de basisregels voor hygiëne in acht nemen.
Dit succes is te danken aan de toewijding en het harde werk van ons zorgteam en de steun van de families van onze bewoners. We willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip tijdens deze uitdagende periode.

Hoewel de acute maatregelen zijn opgeheven, blijft Kas di Kuido waakzaam. We blijven de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten volgen om de veiligheid en gezondheid van onze bewoners, bezoekers en medewerkers te waarborgen. Eventuele nieuwe ontwikkelingen zullen we onmiddellijk communiceren.

Wij danken de gemeenschap van Bonaire voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen zetten we een stap richting normale omstandigheden en blijven we streven naar het bieden van de beste zorg voor onze bewoners.