Contact

Telefoonnummer:    +599 715-8900 ext 1151 of 1157

E-mailadres:  opleiding@fundashonmariadal.org

Gebruikershandleiding leeromgeving

Fundashon Mariadal Academy biedt je een digitale en persoonlijke leeromgeving. Je vindt die door in je internetbrowser op de volgende link te klikken:
https://fma.tcg-minerva.nl/

In deze persoonlijke leeromgeving kan je onder andere vastleggen wat je bekwaamheid is in de jouw toegewezen handelingen of wat je kennis is van protocollen. Je kan het ook gebruiken voor bij- en nascholing door het volgen van e-learning modules die via FM Acadamy worden aangeboden.

Om je te helpen bij het verkennen van je persoonlijke leeromgeving hebben we een gebruikershandleiding en een instructievideo gemaakt. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je kunt inloggen en werken in je persoonlijke leeromgeving. Je vindt deze gebruikershandleiding en instructievideo hier.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat van FM Academy. Loop even bij ons binnen of bel tijdens kantooruren met extensienummers 1151 (Nataly) of 1157 (Inula).

Deze zijn de beschikbare e-learning modules die in de leer management system staan. Voor meer informatie neem contact op met FM Academy  via email opleiding@fundashonmariadal.org of via tel: 715 8900 ext 1157

Inhoud Fundamentals e-learningbibliotheek

Specialistische e-learning