Air Ambulancezorg Fundashon Mariadal naar hoger niveau

Home > Air Ambulancezorg Fundashon Mariadal naar hoger niveau

Fundashon Mariadal, al jaren een betrouwbare aanbieder van air ambulance zorg op Bonaire, is verheugd in het belang van eilandelijke patiënten een volgende stap te zetten in de uitbouw en het voor de toekomst waarborgen van de continuïteit van medische air ambulance zorg. Met ingang van 24 januari 2024 gaat FM voor een volgende fase van professionele uitvoering van ambulancevluchten een samenwerking aan met SARPA , een stap die onze toewijding aan uitmuntende patiëntenzorg verder onderstreept.

Als vertrouwde air ambulance aanbieder op het eiland, heeft Fundashon Mariadal zich altijd ingezet om patiënten op een efficiënte en medisch verantwoord l mogelijke manier te vervoeren naar gespecialiseerde medische faciliteiten in de regio. De nieuwe samenwerking met SARPA, een organisatie met een uitstekende reputatie op het gebied van patiëntenvervoer door de lucht, stelt FM in staat de zorgverlening zoals verder te verbeteren.

De samenwerking omvat een harmonieuze integratie van FM’s medische expertise met de ruime ervaring die SARPA in dit specifieke luchttransport bezit. Dit waarborgt een voor de patiënt rimpelloze overgang naar een verhoogde betrouwbaarheid van beschikbare air ambulance diensten. Fundashon Mariadal blijft ook in de nieuwe situatie vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de medische zorg, terwijl SARPA de vluchten met hun gespecialiseerde vliegtuigen zal uitvoeren.

Een betekenisvolle toevoeging aan de bestaande dienstverlening is het vermogen om met de speciaal ingerichte toestellen van SARPA twee zorgintensieve patiënten op air ambulancestretchers tegelijkertijd te vervoeren. Deze verbetering vergroot FM’s mogelijkheden voor het aanbieden van levensreddende zorg in noodsituaties, bijvoorbeeld in geval van calamiteiten.

De air ambulance service die Fundashon Mariadal biedt, is een cruciale aanvulling op de uitgebreide (intensieve) zorgverlening. Vanaf het moment van opstijgen tot aan de landing, zorgen FM voor een ononderbroken hoge kwaliteit van bewaking en zorg voor patiënten.

Fundashon Mariadal blijft zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap op Bonaire en in de regio. De samenwerking met SARPA is een welkome stap voorwaarts in de missie van FM levens te redden en de hoogste standaard van zorg te leveren aan patiënten en hun families.